mai 06, 2007

Pollen, facebook og trivialiteter..Deuce!

Så er den endelig her, mai den skjønne milde, lunkent antrukket i blomtrende trær og nysende allergikere. Som noen kanskje allerede har gjettet er jeg en av disse, det renner av øyne og nese og det klør i ganen. Kanskje det er derfor jeg sitter inne mesteparten av tiden, skal jeg våge å skylde på det? Nei, jeg kan ikke lyve, jeg også er bitt av facebookbasillen. Men hvorfor skal jeg egentlig ha dårlig samvittighet over det? Er det så ille å la seg distrahere av gamle kjente, fester jeg ikke har vært på, eventer jeg aldri kommer til å dra på? Er det egentlig så jævli å la seg rive med av plattheter og litt intetsigende tidsfordiv innimellom? Jeg synes ikke det, det bor en kikker i oss alle, og jeg synes det faktisk er ganske koselig å se hva folk jeg hverken har sett eller snakket med på 5-10 år driver med nå om dagen, kall meg en sentimental overfladisk rotte, jeg kommer til å fortsette med det til jeg blir lei. Så får det heller være at voldtekten av privatlivets fred tar litt av om dagen, det er ingen som tvinger hverken meg eller de andre millionene å opprette en profil og lure på hva i helvette en poke er..

Vel, realitycheck; bortsett fra virtuelle krumspring, hva skjer om dagen? Vi, Volda Fotball, gikk videre i cupen, og vi taper seriekamper med et mål. Men i morgen får vi vite hvem vi skal spille mot i 1. runde, og sant og si er jeg meget spent. I pausene fra min evige sopranosmaraton fikk jeg skrevet ned og levert en relativt middelmådig hjemmeeksamen og iblant kjenner jeg hjemlengselen klype meg litt i nyrene. Bortsett fra det bærer livet med seg mye det samme, stille og rolige dager, til tider drepende kjedelige, men når alt kommer til alt så har jeg det ikke så aller aller verst..

Så til alle dere nyskjerrige kikkere, til alle dere facebookhatere; spiss flaggene, puss skoene: Mai er til for å nytes, plutselig er den smeltet bort og like plutselig er det et langt år til neste gang.

Skål og hipp hipp hurra!

Ingen kommentarer:

Følgere