mars 04, 2007

Førstemann

Så, skal vi se å komme i gang?
Jeg holder på her oppe enda jeg, holdt ut i halvannet år så nå begynner jeg å se lyset på ferjekaia over sundet her. Dagene går og neste år tror jeg faktisk jeg kommer meg en tur til Kenya for å ta praksisen der, ble hissig på mer reising etter en charteruke i alpene; som forøvrig var helt perfekt. Så hva kan da være bedre enn å tilbringe tre måneder i varmeste afrika, er jeg heldig kan jeg kanskje plukke med meg perspektiver på veien også, folk maser og maser og forteller meg at nå er det på tide å bli voksen, og jeg er vel enig i noe sånt.

Ellers a? Jeg forsøker å spille litt fotball da, og gymme litt på gymmen. Viktig å ikke ese ut enda, vommen venter på meg den! Vel, dette var igrunn bare for egen vinning, sjekke litt hvordan dette ser ut og slikt, du veit.

Ha en magisk uke!

4 kommentarer:

HannePanne sa...

Velkommen til blogspot, Bård! :)
Du er ikke den eneste som har behov for å skrive piss på nettet, hehe!

Håper Hakkebakkeskogen blir bra.

Møller & Uverud sa...

Hey.. Så moro å se at du og er blitt en liten blogger! Håper alt er bra med deg! Lenge siden sist nå.. Ser ut som du har hatt det digg på ferie. Lucky you!!
Klem Anette.. :)

Cynthia sa...

Bårdgutten min!!!
velkommen til "bloggverden" huske å oppdatere så jeg får følt litt med på deg og ;)
glad i deg,vennen min!!!!
KyssKyss fra prinsessa di**

Cynthia sa...

Bårdgutten min!!!
Velkommen til "bloggverden" ;)
Huske å oppdatere så jeg får fulgt litt med på deg;) (så det var skrivefeil her istad, men vi kan godt gjøre det og ;) :D hihihi)
Glad i deg,vennen min!!!
KyssKyss fra prinsessa di**

Følgere