juli 04, 2007

Sommervær og sånn..


Hei igjen!

Vi er visst i gang, det er juli og de selger grillforklær til halv pris. Jeg vet ikke med dere, men jeg synes den tunge fuktige luften begynner å gi meg følelsen av ferie i en kjeller. Jeg var på Sørlandet og øllet litt på Hovefestivalen for noen dager siden, tirsdags formiddag satte vi oss på sørlandsbanen og bannet mot regnværskyene på baksiden av VG. Jeg håpet det skulle holde hardt men i løpet av uken måtte jeg molefunken til slutt kalle et gjørmebad et gjørmebad. Vi okkuperte bibelbeltets parkeringsjorder i håp om å spare noen kroner og ikke hutre i kalde gensere hele uken. Det fungerete vel sånn ca ikke det, men vi fikk slått noen presise pasninger over campingstoler og markeringsyke pensjonister. Men innimellom alle de meteorologiske utfordringene var det stunder da jeg slappet skikkelig av, og ga en bigup yourself til musikkglade mennesker som viste handlekraft der vi druknet i vår egen latskap. De som kjøpte gummistøvler og vanntette telt der vi dro med oss en presenning fra biltema og klissvåte Vans. Men, når alt kommer til alt så var vår latskap helt på sin plass, det er nemlig den eneste tilstanden som kan bære en uke av fyll og svidde pølser.

Bortsett fra skyene har jeg hatt en perfekt start på sommeren, strender får være strender, det holder ofte lenge med regnjakke og slappe timer for å senke skuldrene og ta det helt med ro. Jeg unner selvfølgelig alle dere sydenkåte deres dager blant juggel og grisefester, men jeg har ingenting som helst i mot sommer i Skien om dagen. Jeg håper bare tiden gjør som meg og tar det litt langsomt, ikke haster av gårde slik at vi plutselig sitter der og lurer på hvor alle de gode dagene ble av. Det virker nemlig som at mye som skjer om dagen er verdt å huske, det er ikke dårlig bare det..

Vel, dere får ha rykende god sommer videre, vi snakkes nok. Men også oppdateringene her har en viss sommerlig siesta ved seg, men det er vel greit det vel? Velt dere i sommerkoteletter og bann høyt mot værdamene på TV2. Men husk å si unnskyld etterpå! For uansett hvor ræva været er, så gjør værdamene til TV2 sitt ytterste for å pynte litt på de grå skyene.

Fred ut

Bård.

Ingen kommentarer:

Følgere