juni 14, 2007

For denne gang..


Hei hei!

Da var det slutt for denne gang. I morgen, fredag , reiser jeg hjem til mitt fagre grenland og legger bak meg et år som igrunn har vært ganske sprekt. Igår holdt vi Ålesund til ekstraomganger i NM og det oppsummerer egentlig en vårsessong som jeg synes har vært sinnsykt bra, vi hadde riktignok uflaks i starten der, men sånn er det vel noen ganger, vi har slått de beste laga både hjemme og borte og vi har skreket oss hese i garderoben flere ganger enn vi har sittet slukøret og klødd oss på ballene.. Jeg skal ikke dvele for mye ved lunta som brant på volda stadion igår, men jeg må få lov til å si det, dommeren var ikke mye kompis, han var rett og slett typisk norsk..

Ellers har vel året vært hybelliv på sitt ypperste. Jeg har langt ifra okkupert forelesningssalen, jeg har fått sett igjennom alt som er av sopranos og kjente noe salt nedover kinnet da jeg så den siste episoden mandag. Jeg har ommøblert mine 15 kvadrat hundrevis av ganger og trynet til naboen gjør meg mer og mer forbanna for hver dag som går.. Men nå er det heldigvis slutt for denne gang, nå pakker jeg mitt pikkpakk og vender snuten mot sommer, sol og Skien..

Jeg skal vel prøve å hilse på fra mors stue noen ganger i sommer, men dette blir det siste hallah fra Volda på en stund.. Ha en syndig sommer, drikk, spis og la svetten sile slik svette skal siles..

Bailando Bailando..

Ingen kommentarer:

Følgere